Training Erkend Duurzaam Plus

Training Erkend Duurzaam Plus: voorbereid op een duurzame toekomst

Als ondernemer in de automotive komt er heel wat op u af. Veranderende wet- en regelgeving zorgen steeds voor nieuwe uitdagingen. Neem bijvoorbeeld de informatieplicht energiebesparende maatregelen. Erkend Duurzaam biedt sinds kort een praktijkinhoudelijke training waarin u antwoord krijgt op al uw vragen en daarnaast ook klaargestoomd wordt voor een Erkend Duurzaam Plus certificaat.

De training Erkend Duurzaam Plus zorgt voor kennis over wetgeving en de daarbij behorende verplichtingen voor energiebesparende maatregelen. Het geeft inzichten wat u als bedrijf moet doen om daaraan te voldoen. In het tweede deel wordt een Erkend Duurzaam Plus audit voorbereid.

Aan het eind van de training heeft de ondernemer kennis van de wetgeving en verplichtingen en kan hij of zij direct starten met het doorvoeren van verbeteringen. Doordat de training plaatsvindt in kleine groepen is er volop mogelijkheid tot het stellen van vragen. Daarnaast is er continu koppeling met de praktijk d.m.v. praktijkvoorbeelden. De trainer heeft immers bakken ervaring in de branche.

Inhoud training

  • Toelichting klimaatdoelstellingen (uit het klimaatakkoord van Parijs) en daarbij behorende Nederlandse en Europese wetgeving.
  • Koppeling met de praktijk. Wat betekent dit voor de ondernemer? Wat moet u doen?
  • Doorlopen van de Erkend Duurzaam Plus certificering. Wat is er nodig?

Voor wie is de training?

De training is geschikt voor ondernemers in de automotive. Met name voor eigenaren, vestigingsmanagers en KAM managers is deze training erg geschikt. Zij kunnen na de training meteen met hun team aan de slag.

Door wie wordt de training gegeven?

Cindy ter Riet (39) is sinds 2014 namens IvDM auditor voor Erkend Duurzaam. Daarnaast is ze eigenaar van Het Facilitaire Huis. Met haar inmiddels 20 jaar ervaring in de automotive, ondersteunt zij bedrijven op het gebied van wetgeving, kwaliteit, Arbo, milieu, risicomanagement en MVO. Haar kracht zit ‘m in de directe koppeling naar de praktijk, zodat een ondernemer direct handvatten heeft om aan de slag te gaan.

Cindy ter Riet

De training is in eerste instantie ontwikkeld op verzoek van Louwman en Parqui en werd zeer goed ontvangen. Met name de koppeling met de praktijk en de vakinhoudelijke kennis van de trainer werden zeer goed beoordeeld. ‘‘Na deze training hebben we duidelijkheid hoe we ons moeten voorbereiden en kunnen we meteen aan de slag!’’

Ook interesse in een training Erkend Duurzaam Plus? We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Neem daarvoor contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij geven om jouw privacy

Wij en derde partijen gebruiken cookies op onze website voor statistische, voorkeurs- en marketingdoeleinden. Google Analytics-cookies zijn geanonimiseerd. U kunt uw voorkeur wijzigen door op `Zelf instellen` te klikken. Door op `Accepteren` te klikken accepteert u het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Powered by WP Brothers

Kies je privacyvoorkeuren

Via de cookieverklaring op onze website kun je jouw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken. In ons privacybeleid vind je meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen onze website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Voorkeuren

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat de website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van je voorkeur of de regio waar je woont.

Statistieken

Statistische cookies helpen ons begrijpen hoe de website wordt gebruikt, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren. Met deze informatie kunnen wij onze site blijven verbeteren voor optimaal gebruik.

Marketing

Marketingcookies gebruiken we om relevante content en advertenties te tonen op andere websites die je bezoekt, die zijn toegespitst op jouw interesses.