Van Mossel opnieuw Erkend Duurzaam Plus

Van Mossel Automotive Group is opnieuw Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd. Dat betekent dat alle Van Mossel autobedrijven Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben verankerd in hun bedrijfsvoering. De huidige certificering wordt daarmee verlengd met twee jaar.

“Wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit doen wij zowel voor onze klanten, onze omgeving als voor onze eigen medewerkers.”

MVO speelt een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van Van Mossel. Het familiebedrijf bestaat al 75 jaar en is een van de grootste autobedrijven in de Benelux. Als grote automotive speler nemen zij hun verantwoordelijkheid voor hun maatschappelijke betrokkenheid en het milieu.

Met het Erkend Duurzaam Plus certificaat zijn zij onder andere getoetst op zaken als energiebesparing, het scheiden van afvalstromen, aandacht voor de werkomgeving, persoonlijke ontwikkeling van hun personeel en de verkoop van energiezuinige auto’s.