Van Mossel opnieuw Erkend Duurzaam Plus

Van Mossel opnieuw Erkend Duurzaam Plus

Van Mossel Automotive Group is opnieuw Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd. Dat betekent dat alle Van Mossel autobedrijven Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben verankerd in hun bedrijfsvoering. De huidige certificering wordt daarmee verlengd met twee jaar.

“Wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit doen wij zowel voor onze klanten, onze omgeving als voor onze eigen medewerkers.”

MVO speelt een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van Van Mossel. Het familiebedrijf bestaat al 75 jaar en is een van de grootste autobedrijven in de Benelux. Als grote automotive speler nemen zij hun verantwoordelijkheid voor hun maatschappelijke betrokkenheid en het milieu.

Met het Erkend Duurzaam Plus certificaat zijn zij onder andere getoetst op zaken als energiebesparing, het scheiden van afvalstromen, aandacht voor de werkomgeving, persoonlijke ontwikkeling van hun personeel en de verkoop van energiezuinige auto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij geven om jouw privacy

Wij en derde partijen gebruiken cookies op onze website voor statistische, voorkeurs- en marketingdoeleinden. Google Analytics-cookies zijn geanonimiseerd. U kunt uw voorkeur wijzigen door op `Zelf instellen` te klikken. Door op `Accepteren` te klikken accepteert u het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Powered by WP Brothers

Kies je privacyvoorkeuren

Via de cookieverklaring op onze website kun je jouw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken. In ons privacybeleid vind je meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen onze website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Voorkeuren

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat de website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van je voorkeur of de regio waar je woont.

Statistieken

Statistische cookies helpen ons begrijpen hoe de website wordt gebruikt, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren. Met deze informatie kunnen wij onze site blijven verbeteren voor optimaal gebruik.

Marketing

Marketingcookies gebruiken we om relevante content en advertenties te tonen op andere websites die je bezoekt, die zijn toegespitst op jouw interesses.