Meldingsplicht energiebesparende maatregelen

Meldingsplicht energiebesparende maatregelen

Bedrijven en ondernemingen die op jaarbasis meer dan 50.000 kWh aan stroom of meer dan 25.000 m3 aan gas verbruiken zijn verplicht om te voldoen aan de meldingsplicht energiebesparende maatregelen. De datum waarop deze melding uiterlijk moest zijn gedaan (1 juli 2019) is inmiddels verstreken. We ontvangen inmiddels signalen dat bedrijven hierop door de overheid worden aangesproken en dat bij verzuim boetes volgen. De overheid heeft hiervoor 120 handhavers aangesteld.

Het is dus van belang om aan de slag te gaan en te voldoen aan de meldingsplicht!

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat één van onze adviseurs u eenvoudig aan de informatieplicht kan laten voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij geven om jouw privacy

Wij en derde partijen gebruiken cookies op onze website voor statistische, voorkeurs- en marketingdoeleinden. Google Analytics-cookies zijn geanonimiseerd. U kunt uw voorkeur wijzigen door op `Zelf instellen` te klikken. Door op `Accepteren` te klikken accepteert u het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Powered by WP Brothers

Kies je privacyvoorkeuren

Via de cookieverklaring op onze website kun je jouw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken. In ons privacybeleid vind je meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen onze website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Voorkeuren

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat de website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van je voorkeur of de regio waar je woont.

Statistieken

Statistische cookies helpen ons begrijpen hoe de website wordt gebruikt, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren. Met deze informatie kunnen wij onze site blijven verbeteren voor optimaal gebruik.

Marketing

Marketingcookies gebruiken we om relevante content en advertenties te tonen op andere websites die je bezoekt, die zijn toegespitst op jouw interesses.