Informatieplicht energiebesparende maatregelen

Informatieplicht energiebesparende maatregelen

Voor 1 Juli 2019 moet elke ondernemer die op jaarbasis meer dan 50.000 KWH stroom of 25.000 m3 gas verbruikt, voldoen aan de informatieplicht energiebesparende maatregelen. Dit houdt in dat de ondernemer zich moet registreren en melden bij de Rijksdienst voor Ondernemingen (RVO).

U was al verplicht om maatregelen te nemen en daarbij bent u binnenkort ook verplicht om deze te melden. Een hele klus. Daarom heeft het Instituut voor Duurzame Mobiliteit samen met de BOVAG een checklist in eenvoudige taal gemaakt, waarin helder omschreven is wat u moet doen en wanneer u dat moet doen. Meer informatie en de checklist leest u hier.

Heeft u nog veel vraagtekens bij de informatieplicht en kunt u wel wat hulp gebruiken? Dat begrijpen we! Het IvDM ontzorgt u graag.

De IvDM adviseurs helpen u om eenvoudig te voldoen aan de Informatieplicht. Wilt u meer informatie over wat deze adviseurs voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via informatieplicht@ivdm.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij geven om jouw privacy

Wij en derde partijen gebruiken cookies op onze website voor statistische, voorkeurs- en marketingdoeleinden. Google Analytics-cookies zijn geanonimiseerd. U kunt uw voorkeur wijzigen door op `Zelf instellen` te klikken. Door op `Accepteren` te klikken accepteert u het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Powered by WP Brothers

Kies je privacyvoorkeuren

Via de cookieverklaring op onze website kun je jouw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken. In ons privacybeleid vind je meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen onze website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Voorkeuren

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat de website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van je voorkeur of de regio waar je woont.

Statistieken

Statistische cookies helpen ons begrijpen hoe de website wordt gebruikt, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren. Met deze informatie kunnen wij onze site blijven verbeteren voor optimaal gebruik.

Marketing

Marketingcookies gebruiken we om relevante content en advertenties te tonen op andere websites die je bezoekt, die zijn toegespitst op jouw interesses.