Grote waardering voor Erkend Duurzaam

Grote waardering voor Erkend Duurzaam

Erkend Duurzaam gecertificeerde bedrijven zijn erg tevreden over hét MVO-programma van de mobiliteitsbranche. Zo geven autobedrijven het programma in een klanttevredenheidsonderzoek gemiddeld een 8,3 en beveelt ruim 90% Erkend Duurzaam aan bij andere bedrijven.

Eind vorig jaar zijn gecertificeerde bedrijven uitgenodigd deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Verschillende aspecten zijn onder de loep genomen, zoals de toegevoegde waarde van het programma. Daarop scoort het programma een gemiddelde van 7,7. Robbert Zonneveld, Toyota Zonneveld Almere: “Erkend Duurzaam is een toegevoegde waarde. Het houd je scherp op duurzaamheid en kosten.” Daarnaast is ook de communicatie met de binnendienst en het auditbezoek beoordeeld. Robert Versteeg, Stam Autobedrijven: “Het was een zeer prettige samenwerking. De auditor was zeer professioneel, meedenkend in het proces en gaf goede tips om verdere stappen vooruit te maken.” Met een 8,7 was dit dan ook de eindscore.

Bedrijven met een Erkend Duurzaam certificaat tonen aan dat hun bedrijfsvoering aan de hoogste standaarden voldoet. Het programma kijkt niet alleen naar veiligheid, milieubescherming en de inzet van duurzame productiemiddelen, maar ook naar duurzame aspecten zoals personeelsbeleid. “Erkend Duurzaam is bewijs dat je als bedrijf oog hebt voor het milieu en deze zo min mogelijk belast”, zei Harry Bûtot van Verkerk Volvo uit Utrecht.

Op basis van het klanttevredenheidsonderzoek wordt het programma Erkend Duurzaam nog verder aangescherpt. Zo wordt Erkend Duurzaam opengesteld voor nieuwe sectoren en komt er een update van de vragenlijst. Bij deze update wordt onder andere rekening gehouden de nieuwe ISO 9001 en 14001 norm. Naar verwachting start Erkend Duurzaam in juni met de nieuwe vragenlijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij geven om jouw privacy

Wij en derde partijen gebruiken cookies op onze website voor statistische, voorkeurs- en marketingdoeleinden. Google Analytics-cookies zijn geanonimiseerd. U kunt uw voorkeur wijzigen door op `Zelf instellen` te klikken. Door op `Accepteren` te klikken accepteert u het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Powered by WP Brothers

Kies je privacyvoorkeuren

Via de cookieverklaring op onze website kun je jouw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken. In ons privacybeleid vind je meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen onze website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Voorkeuren

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat de website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van je voorkeur of de regio waar je woont.

Statistieken

Statistische cookies helpen ons begrijpen hoe de website wordt gebruikt, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren. Met deze informatie kunnen wij onze site blijven verbeteren voor optimaal gebruik.

Marketing

Marketingcookies gebruiken we om relevante content en advertenties te tonen op andere websites die je bezoekt, die zijn toegespitst op jouw interesses.