Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) is in 2008 opgericht om, als onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, ondernemers in de mobiliteitsbranche te helpen met verduurzamen en duurzame mobiliteit bij consumenten te stimuleren. Dit doen we niet alleen en werken hierbij samen met partners zoals BOVAG, FOCWA, RAI-Vereniging, ANWB en de Rijksoverheid.

Omdat duurzaamheid steeds belangrijker wordt bij ondernemen, en steeds meer consumenten en stakeholders vragen om duurzame bedrijfsvoering, gaat het instituut voor Duurzame Mobiliteit uitbreiden en is er ruimte voor een:

Projectmedewerker/projectleider 0.8 – 1.0 fte

Onze organisatie

Het IvDM, is het kennisinstituut voor duurzame mobiliteit en wil namens haar partners aanjager zijn van duurzaamheid richting de professionals in de mobiliteitsbranche. Onze aanpak en opstelling is gedreven, deskundig en praktisch. Samenwerking staat in ons denken en doen voorop. Wij opereren professioneel en creatief en tonen initiatief en durf om de noodzakelijke veranderingen mede vorm te geven.

De baan

Binnen een klein team, dat gehuisvest is in een kantoorverzamelgebouw in Breukelen, wordt hard gewerkt om o.a. ondernemers te helpen met het behalen van de Erkend Duurzaam MVO-certificering van hun onderneming. De teamleden werken nauw samen en dragen zo, vooral vanuit eigen kwaliteiten en expertise, bij aan alle verschillende werkzaamheden die moeten gebeuren. Dat maakt de functie veelzijdig, afwisselend en geeft veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatieven. Er wordt, na een korte inwerkperiode, zelfstandig gewerkt, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Verschillende projecten kunnen opgepakt worden, zo moet er bijvoorbeeld een nieuw CRM geïmplementeerd worden. Mooie uitdaging om dat tot een goed eind te brengen.

Andere werkzaamheden zijn onder meer:

  • Projectmanagement / verbetertrajecten opzetten en bewaken
  • Marktbewerking d.w.z. acquireren van nieuwe- en onderhouden van bestaande klanten
  • Verbeteren van het sales proces en ontwikkeling producten

Kortom een veelzijdige, interessante en nieuwe functie voor een starter op de arbeidsmarkt met wel al enige ervaring.

Jij

Ben jij ambitieus, enthousiast en heb je een drive om resultaten te behalen dan zou dit wel eens je baan kunnen zijn. Heb je daarnaast affiniteit met duurzaamheid en de mobiliteitsbranche dan is dat helemaal mooi. Een HBO-werk- en denkniveau en planmatig en projectmatig werken hoort bij een functie als deze.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconform salaris op basis van opleiding, leeftijd en ervaring en een dertiende maand in december, een eindejaarsbonus bij goed presteren, ontwikkelmogelijkheden, een pensioenregeling en voldoende verlofdagen zijn uiteraard arbeidsvoorwaarden die bij ons horen.

Informatie en solliciteren

Vragen over de vacature of wil je direct solliciteren? Mail dan naar Dolf Teuwen, dolf@ivdm.nl.

Meer informatie over de stichting en erkend duurzaam is te vinden op:
www.erkendduurzaam.nl
www.ivdm.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.